Категории
Kомплект формички, накрайници и сладкарски четки - 11 части5 броя различни накрайници3 броя резци във формата на кръг1 брой сладкарска четка1 брой сладкарска шпатула1 брой адапторМатериал: метал, пластмаса и силиконЦената е за 1 комплект - 10 части...
9.60 лв.
Без данък:9.60 лв.
Kомплект накрайници, съединители, пош и формички - 10 части3 броя различни накрайници5 броя резци във формата на звезди1 брой съединителСладкарски пош за многократна употребаМатериал: метал, пластмаса и силиконЦената е за 1 комплект - 10 части...
6.60 лв.
Без данък:6.60 лв.
Коледни резци за сладки - Дядо Коледа, Елха и Ангелче3 броя различни резци с бутало и релефМатериал: пластмасаЦената е за комплект от 3 броя..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
Метални формички за сладки, 12 броя3 броя формички Кръг с различни размери3 броя формички Сърце с различни размери3 броя формички Звезди с различни размери3 броя формички Къщички с различни размериМатериал: металЦената е за комплект от 12 броя..
8.70 лв.
Без данък:8.70 лв.
Метални формички за сладки, 6 броя3 броя формички Сърце с различна големина: 7 см, 6 см и 4 см3 броя формички Звезди с различна големина: 6 см, 5 см и 4 смМатериал: металЦената е за комплект от 6 броя..
5.40 лв.
Без данък:5.40 лв.
Метални формички за сладки, Животни8 броя различни формички Материал: металРазмери: около 6 смЦената е за комплект от 8 броя..
7.50 лв.
Без данък:7.50 лв.
Метални формички за сладки, Коледа4 броя различни формички Материал: металРазмери: 5 х 5,5 х 2 смЦената е за комплект от 4 броя..
4.20 лв.
Без данък:4.20 лв.
Метални формички за сладки, Коледа, 10 броя
ИЗЧЕРПАН
Метални формички за сладки, КоледаРазмери: около 5 смМатериал: металЦената е за комплект от 10 броя..
9.90 лв.
Без данък:9.90 лв.
Метални формички за сладки, Коледа, 24 броя
-20 %
Метални формички за сладки в кутия, КоледаРазмери: около 6 смМатериал: металЦената е за комплект от 24 броя..
23.90 лв. 29.90 лв.
Без данък:23.90 лв.
Формички за линцер сладки2 броя формички - цвете и кръг със сърцеМатериал: металРазмери: 12 х 6 х 2 смЦената е за комплект от 2 броя..
6.60 лв.
Без данък:6.60 лв.
Метални формички за сладки, 4 брояСърце, звезда, цвете и човечеРазмери: около 8 смМатериал: металЦената е за комплект от 4 броя..
14.40 лв.
Без данък:14.40 лв.
Формички за сладки, Цветя5 броя формички с различни размери Материал: металРазмери: 8 см, 7 см, 6 см, 5 см и 4 смЦената е за комплект от 5 броя..
3.90 лв.
Без данък:3.90 лв.
Метални формички за сладки, Цифри9 броя формички Материал: металРазмери: 5 смЦената е за комплект от 9 броя..
7.80 лв.
Без данък:7.80 лв.
Преса за сладки орехчетаМатериал: пресован алуминий8 гнездаРазмери: 38 х 15 х 3 смЦената е за 1 брой..
35.20 лв.
Без данък:35.20 лв.
Резец за сладки, рамка с надпис BabyС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ ..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Hello little one С него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подход..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, It's a BoyС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почист..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, It's a GirlС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за ..
7.90 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Бебешки пантофкиС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почис..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Бинго/Блуи/BlueyС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подхо..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Блуи/BlueyС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Гаргамел С него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходя..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Гумено патеС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почистване..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Еднорог, сладоледС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подх..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Ейми Роуз/СоникС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е п..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, ЕмбрионС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почистван..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Звезда с надпис
-47 %
Резец за сладки, Звезда с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: P..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Зъбче с надпис
-47 %
Резец за сладки, Зъбче с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PL..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Ин ЯнС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почистване ..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Карта на България с надпис
-47 %
Резец за сладки, Карта на българия с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Ма..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Кокалче с надпис
-47 %
Резец за сладки, Кокалчес надпис по изборС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ ..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Кола с надпис
-47 %
Резец за сладки, Кола с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, КотеС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почистване в съдо..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Коте с надпис
-47 %
Резец за сладки, Коте с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA -..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Котешка лапичкаС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почист..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Куче с надпис
-47 %
Резец за сладки, Куче с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA -..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Лого Блуи/BlueyС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подход..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Мама Чили/Блуи- BlueyС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукт..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Мече с надпис
-47 %
Резец за сладки, Мече с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Мече със сърце
-54 %
Резец за сладки, Мече със сърцеС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходя..
6.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Мечо ПухС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за п..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Мечо ПухС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за п..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Мъфин с надпис
-47 %
Резец за сладки, Мъфин с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PL..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Нъкълс/СоникС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подх..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Опашки/СоникС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ ..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, Пеперуда с надпис
-47 %
Резец за сладки, Пеперуда с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: ..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Персонализиран портрет
ИЗЧЕРПАН
Персонализиран портрет е създаден специално, за да превърнем лицата на любимите хора в персонализирани формички за бисквитки.От какво се нуждаем? Просто ни прикачете снимка, на която ясно се вижда лицето, което желаете да превърнем във форм..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Резец за сладки, Персонализирано Лого
-26 %
Вземете страхотен резец за бисквитки с логото на вашата компания. Изненадайте гостите си и им помогнете да ви запомнят лесно.От какво се нуждаем? Просто ни прикачете снимка, скица или друг файл и ние ще проектираме и произведем за Вас резец за сладки и бисквити с вашето лого.Изпо..
29.00 лв. 39.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Резец за сладки, ПоничкаС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за почистван..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Резец за сладки, ПрасчоС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ за поч..
6.90 лв.
Без данък:6.90 лв.
Показани 1 от 50 | 256 (6 Страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.