Категории
Резец за сладки, Звезда с надпис
-47 %
Резец за сладки, Звезда с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: P..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Зъбче с надпис
-47 %
Резец за сладки, Зъбче с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PL..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Карта на България с надпис
-47 %
Резец за сладки, Карта на българия с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Ма..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Кокалче с надпис
-47 %
Резец за сладки, Кокалчес надпис по изборС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти. Не е подходящ ..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Кола с надпис
-47 %
Резец за сладки, Кола с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Коте с надпис
-47 %
Резец за сладки, Коте с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA -..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Куче с надпис
-47 %
Резец за сладки, Куче с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA -..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Мече с надпис
-47 %
Резец за сладки, Мече с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Мъфин с надпис
-47 %
Резец за сладки, Мъфин с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PL..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Пеперуда с надпис
-47 %
Резец за сладки, Пеперуда с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: ..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Сватбена Рокля с надпис
-47 %
Резец за сладки, Сватбена рокля с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Матер..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Стъпало с надпис по избор
NEW -34 %
Резец за сладки, Стъпвай смело с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: ..
9.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:9.90 лв.
Резец за сладки, Сърце с надпис
-47 %
Резец за сладки, Сърце с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA - се..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Торта ЧРД с два надписа
-47 %
Резец за сладки, Торта ЧРД с два надписа по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Матер..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Футболна тениска с надпис
-47 %
Резец за сладки, Футболна тениска с надпис.Направете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: P..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Ангел с надпис
-47 %
Резец за сладки, Ангел с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PL..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Балон с надпис
-47 %
Резец за сладки, Балон с надписНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PL..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Бебешко шише с надпис
NEW -47 %
Резец за сладки, Бебешко шише с надпис по изборС него ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто, тесто за курабийки, фондан и други. Материал: PLA - сертифициран материал за безопасна работа с хранителни продукти..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Боди с надпис по избор
-47 %
Резец за сладки, Боди с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материал: PLA -..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Резец за сладки, Бутилка вино с надпис
-47 %
Резец за сладки, Бутилка вино с надпис по изборНаправете вашите уникални сладки като сами изберете послание, име или пожелание.С нашите формички ще успеете да изненадате всички с уникални и интересни сладки и бисквити. Подходящ за маслено тесто, бутер тесто и тесто за курабийки. Материа..
7.90 лв. 15.00 лв.
Без данък:7.90 лв.
Показани 1 от 20 | 20 (1 Страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.